AKOVA'DAN BAŞKAN UYSAL'A ZİYARET

AKOVA

Burhaniye eski Belediye Başkanı Fikret Akova, yeni seçilen AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Burhaniye’de 10 yıl Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanlığı görevini 2 dönem yürüten Fikret Akova, yeni seçilen AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı olup, seçimi kaybeden eski başkan Fikret Akova, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Partili Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’a nezaket ziyareti yaptılar.

10 yıl görev yaptığı Burhaniye Belediye Binasına girişte personelin yakın ilgisi ile karşılanan Fikret Akova ve CHP’li heyet daha sonra Başkan Uysal’ın makam odasına geçti.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından kapıda karşılanan CHP Fikret Akova ve arkadaşları, başkanı tebrik edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP’li eski Belediye Başkanı Fikret Akova, “10 yılda Burhaniye için yaptığımız çalışmalar ortada. İnşallah sizler daha iyisini yaparsınız” diyen CHP’li eski Belediye Başkanı Fikret Akova, “Yarın, hayırlısı ile ilk meclis toplantısı yapılacak. Burada komisyonların seçimi olacak. Sonuçta bu bir demokrasi yarışı, biz kaybettik. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

“30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde çıkan sonuç bu. Matematik ortada. Halkın iradesi bu, her şeyde bir hayır vardır. Bir seçim yapıldı. Saygı göstermek lazımdır. Görevler gelip, geçicidir. Burhaniye’ye hizmeti hep birlikte, el birliği ile yürüteceğiz” diyen Belediye Başkanı Uysal, “Halkımız mecliste 3 partiye görev verdi. Bizi de başkanlığa layık gördü. Eğer 100 kişi başka yere oy kullansaydı durum değişirdi. Halkın takdiri her şeyin üzerindedir. Hizmette geri kalmamak için çok çalışmamız lazım. Bunun bilincindeyiz” dedi.

CHP’li misafirlerinin yaptığı bu ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan ve tüm misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Uysal, misafirleri ile yakından ilgilenip Burhaniye’nin sorunlarını birlikte çözebileceklerinin sinyalleri verildi.   ENVER DOLGUN-BURHANİYE



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı